Här får du lära dig grunderna inom vallning. Vi går igenom din hund, början till flankering, drivning och fösning. Allt sker lugnt och fint med hjälp av lina. Vi lägger stor vikt vid att börja rätt och det är via en lugn hund och förare. Stressade hundar lär vi att stressa ner för att nå bästa inlärning. Vi tittar på den viktiga lydnaden i vallningen. Vi lägger även stor vikt vid att du som förare inte bara lär dig din hund utan du lär dig även läsa fåren.
Peter går igenom alla hundar individuellt och alla får råd och träningsanvisningar anpassade just för sin hund. Detta är även en kurs för dig som kanske redan vallat en del men stött på problem i vallningen och behöver få träningshjälp för att komma vidare. Du vill nå ett VP. Eller bara aktivera din hund på bästa sätt.

Peter jobbar för att hitta samarbetet mellan hund och förare.
Vi tar enbart in 6 personer/kurs för att alla ska få tid att träna med Peter. Peter kan ställa in kursen om det blir för få anmälningar. Vintertid så kan kursen ställas in pga vädret. Kursen kan även ställas in om Peter måste delta i en viktig tävling pga att datumen för tävlingar läggs ut så sent.

Kurserna är i två dagar så du kan inte anmäla dig för enbart en dag.


Tid: 09.00-17.00 (inkl lunch 1 tim, medtag egen mat)
Vintertid: 09.00 tills mörkret infaller.
Pris: 900 kr / pers / dag, inkl moms
Plats: Lerkulan 2, Skinnskatteberg

2019
28-29 Okt - fullbokad
4-5 Nov - fullbokad
11-12 Nov - fullbokad
Helgkurs 30/11-1/12

2020
Helgkurs 4-5 Jan
13-14 Jan
20-21 Jan
27-28 Jan  
23-24 Mars  

För anmälan till kursen och bokning av boende - fyll i formuläret till höger (scrolla ner via mobil) så återkommer vi med en bekräftelse så snart som möjligt.

Betalning sker till Nordea PlusGiro 913906-4
Viktigt att du uppger namn och datum för kursen i meddelandet.

Vi sänder ut en kallelse/information direkt vid bokning och en påminnelse ca 1 månad före kursstart.

Lerkulans Vallcenter innehar F-Skattsedel

Köpvillkor
Integritetspolicy
Bokning