Köpvillkor & ångerrätt

Köpvillkor och ångerrätt

Vi skickar ut en kallelse med vägbeskrivning, betalningsinformation och vad du behöver ha med dig så fort du anmält dig till kursen. Även en påminnelse ca en månad före kursstart.
Vill du ångra din plats på kursen, så måste du göra detta via e-post senast 14 dagar från det att du anmält dig för att inte bli betalningsskyldig. Vill du ha hjälp att överlåta din plats till någon annan måste vi veta det 14 dagar före kursstart.  Finner vi ingen annan så är du betalningsansvarig för din plats.
Vi godtar sjukskrivning/sjukintyg endast om intyg kommer samma dag som avbokningen sker. Sjukintyg skall vara datumstämplat före kursstart. Vid veterinärintyg för skadad hund är avbokning fullt giltig, dock gäller det bara för den hund som är anmäld till kursen.
Vid frågor mejla:  info@lerkulansvallcenter 

För få anmälda
Om det blir för få anmälda på en kurs- så kommer kursen att ställas in.
I sådana fall återbetalas kursavgiften till sin helhet.

Ångerrätt
Enligt lag har du rätt att ångra din anmälan genom att meddela oss inom 14 dagar från det att din anmälan bekräftats. Ångrar du dig efter dessa 14 dagar eller har påbörjat kursen blir du betalningsskyldig. Har du ersatt en plats för en annan kursdeltagare så är din ångerrätt förbrukad och du har då övertagit betalningsansvaret för kursplatsen.